maksyn stumpit

Nuuskasta eroon vaikka väkisin

07.01.2009 10.32 - yhteiskunta 

On se vaan hienoa kun hyvinvointivaltio paapoo kansalaisia ja haluaa kriminalisoida nuuskan hallussapidonkin. Eikös tuo nyt ole nautintoaine muiden joukossa jonka haittavaikutuksista kärsii vain käyttäjä, mikäli edes kärsii mitään. Tupakkaa sen sijaan saa hyvän lobbauskoneiston vuoksi poltella vaikka se vaikuttaa muihinkin. Samoin on alkoholin laite, myrkky joka oikeasti vaikuttaa ihmiseen ja aiheuttaa yhteiskunnalle huomattavat kulut.

Lienee Suomen Valtion suurin virhe olla tuossa nuuskan tapauksessa tehty jo aikaa sitten, kun myönnettiin sen myyntikielto EU-peikon pelossa. Meni siinä hyvät verorahat sivusuun, kun käyttäjät hakevat nuuskansa laivalta tai Ruotsista. Verorahoilla olisi voinut vaikka ylläpitää jotain terveydellisiä elintapoja edistäviä hankkeita, mutta eihän tuollaista näissä hommissa ajatella.

Seuraavaksi suosittelen, että eduskunta kriminalisoi kansanedustajat, koska he ovat todellinen syöpä yhteiskunnalle tyhmine päätöksineen. Narussavietäviä pässejä joita tupakka- sekä muut teollisuudet vievät satanolla. Ja kuluja kertyy vaan lisää kokoajan koko yhteiskunnalle. Vaikea on vain ymmärtää, keneltä nuuskan myynti olisi pois. Itse en siihen ainakaan keksi ainuttakaan syytä, paitsi positiivisia siinä tapauksessa jos se olisi sallittua.

Kommentoi

Lisää kommentti

Nimi:
Email:
Kotisivu:
Kotisivu:
Kommentti:

Kommentit

Niilo Knatterton (anon, 15.08.2011 20.16)

Että mua riepoo tommoiset blogintekijät kuin sinä. Ollaan niin yhteiskuntakriittisiä ja viisaita viikon ajan ja sitten ei enää jaksetakaan tuottaa ajatuksia. Ku lomakin meni ja piti palata kouluun.

Ja muuten: yhden suusyövän hoito maksaa enemmän kuin sinun tuleva kansaneläkkeesi. Mieti sitä, mälli suussas.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu